BALIKESİR / ERDEK - Çakıl İlkokulu

Nis

3/A sınıfı öğrencileri ‘ Yapay Çevre Tasarlıyorum’ kazanımı çerçevesinde hayallerindeki yapay çevrenin maketini yaptılar. Okulumuzda sergilediler.

Mrt

Çakıl İlkokulu 3/A sınıfı öğrencileri “Yaşadığı Çevrenin Temizliğinde Aktif Görev Alır.” Kazanımı doğrultusunda köylerinde çevre temizliği konusunda farkındalık sağlamak için yürüyüş yaptılar. Yürüyüşün ardından köy sahilinde çevre temizliği yaptılar.

Mrt

3/A sınıfı öğrencileri sınıf gazeteleri “Çılgın” ‘ın özel sayısını 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için çıkardılar. Okulumuzun öğretmenlerine , çalışanlarına ve velilerine gazetelerini dağıttılar. 8 Mart Dünya Kadınlar Günlerini kutladılar.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda düzenlenen sergiyi İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Erbil CAMGÖZ ziyaret etti, Sayın Müdürümüze teşekkür ediyoruz

Ara

Okulumuz 4. Sınıf öğrencilerine Erdek İlçe Sağlık Merkezi tarafından "Sağlıklı Beslenme" konulu eğitim verildi.

Ara

Okulumuz öğrencilerine Erdek İlçe Sağlık Merkezi tarafından "Ağız ve diş sağlığı" konulu eğitim verildi.

Kas

10 Kasım 1938 tarihinde aramızdan bedenen ayrılsa da yaşadığımız topraklarda ve dünyada ilkeleri, fikirleri, eserleri ile yaşayan ve daima yaşayacak olan Ata'mızı büyük bir özlem ve saygıyla anıyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı okulumuzda coşku ile kutlandı.

Haz

Okul Müdürümüz Salih YÖRÜK Prag'da düzenlenen ERASMUS+ Okul Eğitimi Akreditasyonuna katılım sağladı.

Nis

Okulumuzda her yıl güvenli İnternet günü ile ilgili çeşitli etkinlikler yapılmaktadır