BALIKESİR / ERDEK - Çakıl İlkokulu

Nis

Okulumuzda egüvenlik panosu hazırlanarak veli, öğrenci ve personelimiz için güvenli internet bilgilendirmesi yapılmış; ayrıca

okul girişimize "Okulumuzda izinsiz fotograf çekimi yapılamaz." ve "Öğrenciler izinsiz cep telefonu kullanamaz." uyarı levhaları asılmıştır.

Amacımız internet güvenliği ile ilgili sosyal farkındalık oluşturmaktır.

Nis

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından kurumumuzda bulunan çocuklarımıza Temel Trafik Eğitimi konulu seminer düzenlenmiştir.   Destekleri ve bilgilendirmeleri için teşekkür ederiz.

e- güvenlik protokolünü öğretmen ve öğrenci toplantılarıyla inceledik

e- güvenlik protokolünü öğretmen ve öğrenci toplantılarıyla inceledik

Web 2 araçlarıyla e- güvenlik etkinlikleri gerçekleştirdik.

e güvenlik veri gizliliği öğrenci çalışmalarımız

Öğrenci ve velilerimize e- güvenik ile ilgili anket uygulaması gerçekleştirildi

Kas

3 - 9 Kasım Organ ve Doku Bağışı Haftası etkinlikleri kapsamında organ bağışı hakkında farkındalığın artırılması amacı ile öğrenci,veli ve Değerli okul müdürlerimizin katılımıyla program düzenlendi. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Bandırma Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından çocukların ve gençlerin uyuşturucu kullanımının önüne geçmek ve uyuşturucu ile daha güçlü mücadele etmek amacıyla, anne duyarlılığından ve mücadelede anne desteğinden hareketle 'En İyi Narkotik Polisi Anne' projesi kapsamında öğrenci velilerimize uyuşturucu maddenin zararları konusunda seminerler verilerek farkındalık oluşturulması amaçlanmıştır.

Haz

Okulumuz öğrencileri il akreditesi kapsamında deniz kirliliği ile ilgili stem sınıfında deneyler yaptılar