BALIKESİR / ERDEK - Çakıl İlkokulu

Çakıl İlkokulu

ÇAKIL MAH. ÇAKIL1 SK. ÇAKIL ILK VE ORTA OKULU BLOK NO 293 ERDEK / BALIKESİR
Vizyon
Vizyonumuz: İyiye, güzele, başarıya herkesin katkısıyla ulaşılacağına inanıyoruz.
Misyon
Biz Çakıl ilkokulu olarak: Öğrencilere, Atatürk ilke ve inkılâplarını benimsetme; Türkiye Cumhuriyeti Anayasası’na ve demokrasinin ilkelerine, insan hakları, çocuk hakları ve uluslar arası sözleşmelere uygun olarak haklarını kullanma, başkalarının haklarına saygı duyma, görevini yapma ve sorumluluk yüklenebilen birey olma bilincini kazandırmak, Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların geleceğe güvenle bakan, bilgili, düşünen, yorum yapan, kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine yardım etmek, kızlarımızın okutulması için öncülük etmek, öğrencilerimizi ve çalıştığımız köyü 21.yy taşımak için elimizden geleni yapmak için varız.
09.00-14.40
Karayolu
Yerleşim Yeri
Çakıl köyü 500 haneli 1500 nüfuslu kapıdağ yarımadasının doğu ucunda yer alan temel geçim kaynağı balıkçılık olan bir köydür. Çakıl İlkokulu ´nun bağımsız bir binası yoktur.Okul dönüşümleri çerçevesinde Recep Ahmet Mercan Ortaokulu ile aynı binayı paylaşmaktadır.
Erdek´e 30km. Bandırma´ya 30km. Balıkesir´e 120km. mesafededir.